OPEN SOLLICITATIES

Banks beschikt over een klein team aan medewerkers die op drukke momenten gesteund worden door werkstudenten en parttime krachten.  Vriendelijkheid, goedlachs, gevoel voor sfeer, netheid en persoonlijke verzorging zijn misschien nog wel belangrijker dan een uitgebreide praktijkervaring als wij spreken over nieuwe teamleden.

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk. 
De werkzaamheden per functie zijn vrijwel altijd een verzameling van taken die voorkomen bij een of meerdere andere functies waardoor de gast ervaart dat elke medewerker in staat is om alle meest voorkomende vragen goed te beantwoorden of op te lossen, zodat het begrip service tastbaar is tijdens het verblijf van de gast. De mix van taken stelt eisen aan de flexibiliteit van de teamleden zeker maar is tevens een garantie voor een afwisselende baan.
Belangrijk is om te weten dat alle medewerkers volledig conform de geldende wettelijke regels worden aangesteld, betaald en zijn verzekerd tijdens hun werkzaamheden.

Stuur je CV met een telefoonnummer naar jobs@hotelbanks.com

STAGIAIRES

Stuur je CV met een telefoonnummer en een duidelijke omschrijving van de stage periode naar jobs@hotelbanks.com

Beschrijf ook de taken die je moet vervullen als onderdeel van je stage en welke opleiding je volgt bij welk instituut. Banks heeft ervaring met stagiaires van zowel Nederlandse en Belgische opleidingsinstituten.