BANKS 4*, ‘n heerlijk hotel in het oude centrum van Antwerpen. Dagelijks Free drinks & bites in het Daytime Cafe en Lazy Lounge. Omringd door bijzondere winkels en boetieks; one brand stores naast handmade jewels, maar ook exclusieve chocolade & taartenmakers. In huis wisselende exposities van jonge kunstenaars die de basis van glas, beton en hout geweldig waarderen. Naast de open haard met een glas cava of direct de stad in; relax, de keus is aan u.

Bent u in voor Happy People, boek bij BANKS (kortingscode: banksdirect)

Hartelijk dank om rechtstreeks via onze website te reserveren. We beloven dat je hier de beste prijs vindt. En heel soms komt het voor dat je toch ergens een lagere prijs ziet staan, als dat zo is, aarzel niet om dan contact met ons op te nemen.

Hoe we Banks schoonhouden en onze gasten veilig.

Een onbezorgde en leuke tijd in Banks is wat wij garanderen. We heten u van harte welkom als onze gast en zorgen voor een veilige gezonde omgeving.
Heeft u vragen hoe wij hiervoor zorgen, neem contact met ons op zodat wij die kunnen beantwoorden.
Wij kunnen in ieder geval niet wachten u te mogen verwelkomen.

 Veilig logeren in Antwerpse hotels

Vanaf 15 maart 2020 zijn je gekozen annuleringsvoorwaarden van toepassing op je boeking, ongeacht het coronavirus. Wij raden je aan om een optie met gratis annuleren te boeken, voor als je eventueel je reisplannen moet wijzigen.

KAMERS + SUITES

Uitgerust wakker worden… Auping boxspringbedden (2.10 m lang), echt donzen dekbedden (winter dik en zomer dun) en fijne kwaliteit, 100% katoen, spierwit linnen in elke kamer. Daglicht in alle 65 badkamers; matglas achter voiles, stand alone wastafels waarborgen de privacy. Inloopdouche of bad; een krachtige straal prikkelt hoofd en huid. De dag gaat beginnen. Uw kamer nu is anders de volgende keer; gewoon omdat elke kamer anders is.

Reserveren

SPECIALS @ BANKS

Altijd de beste prijs bij rechtstreeks reserveren. Klik op Specials pagina of gebruik de code ‘banksdirect’ op het moment van reserveren.

MEER @ BANKS

BANKS DAYTIME CAFÉ

Dé ontmoetingsplaats van BANKS is het Daytime Café.
Open voor ontbijt tot en met borreltijd voor hotelgasten; stap binnen voor een drankje en hapje. Heerlijk ontspannen bij de openhaard in de Lazy Lounge of in het stadstuintje rond de buitenhaard!
Vanaf 16.30 uur tot 20.00 uur (op zon- en feestdagen tot 17.45 uur) kunt u genieten van free Drinks & Bites!
Gratis koffie en thee gedurende de dag.

BANKS STADSTUIN

Buiten in de rust van een ommuurde binnentuin ontspannen en doen waar je zin in hebt.

ALTIJD @ BANKS

  • Free Drinks & Bites vanaf 16.30 uur  tot 20.00 uur (op zon- en feestdagen tot 17.45 uur) in het Daytime Café, Lazy Lounge of de stadstuin
  • Gratis koffie en thee gedurende de dag
  • WiFi in het hele hotel

ETEN + DRINKEN

FREE DRINKS + BITES, COFFEE + TEA’S

In het Daytime Café en Lazy Lounge kunt u vanaf 16.30 uur ‘s middags tot 20.00 uur ‘s avonds genieten van free Drinks & Bites! Op zon- en feestdagen tot 17.45 uur.
Gratis koffie en thee gedurende de dag.

BANKS HEALTHY BREAKFAST

… wordt per persoon aan tafel geserveerd en bestaat uit gezonde en zeer lekkere ingrediënten. Diverse soorten vers brood, verschillende vleeswaren en 2 soorten kaas, zoet beleg, fruitsap, een gekookt eitje, een uitgebakken reepje spek, yoghurt, cruesli, vers fruit en u pakt zelf Lavazza koffie naar uw smaak.

BANKS IN BEELD

ART @ BANKS

De huidige expositie door Christian Clauwers